Cum stabilesc dacă beneficiez de servicii de contabilitate profesioniste și nu îndoielnice?

Ce sunt serviciile de contabilitate?

IjAcc1LQTB8OXGSshBhoKM4MYfBKqyk5q2jkthVv1jmlSxE3lfHPy295eq44N74YvKPZKyi9tmMrbhgpFzIOX3PlqvJ8CQBqRCMQeO M8Pv GVKe9S03PKh rt5dXMPcdUSfAh66Bct0S6WgSA

Cu o istorie bogată, contabilitatea este știința care activează din cele mai vechi timpuri. De-a lungul istoriei, aceasta a evoluat și au apărut experți în domeniu pentru a-i ajuta pe ceilalți în legătură cu evidența financiară. Dacă decizi să apelezi la un astfel de expert, trebuie să ții cont de anumite aspecte pentru a te asigura că beneficiezi de servicii de cea mai înaltă calitate.  

Rolul serviciilor de contabilitate

            În timp, oamenii și-au creat proasta impresie că tot ceea ce ține de contabilitate este destinat contabililor sau proprietarilor de afaceri mici. Total greșit, prin apelarea la un expert care vă poate oferi servicii de contabilitate veți remarca o gestionare mult mai facilă a finanțelor, deciziile luate în ceea ce privește business-ul tău vor fi mult mai calculate și îndreptate spre rezultate, planul de afacere pentru viitor va fi mult mai clar și mai bine structurat, ajutând la o creștere a veniturilor în firma și eliminarea cheltuielilor neesențiale sau inutile, plus ceea ce cu toții ne dorim, și anume, achitarea a mai puține taxe.

          Rolul meu, ca și contabil, este de a mă asigură că evidențele financiare sunt exacte și actualizate. Asta ce înseamnă? Ei bine, înseamnă să mă asigur că toate tranzacțiile existente sunt înregistrate corect în registrele tale, pentru a le putea vizualiza oricând este nevoie. 

Voi ajuta la îmbunătățirea eficienței business-ului tău, asigurându-mă că acesta funcționează cât mai bine, iar tu veți înțelege mult mai ușor punctul în care se află firma la momentul actual, lucru esențial când vine vorba de luarea deciziilor pentru viitor. Pe lângă toate acestea, alte câteva beneficii ar fi faptul că serviciile de contabilitate vor fi adaptate în funcție de nevoile tale și de profilul de activitate al firmei. 

De ce e asta important? 

E foarte simplu, cu toate că există mai multe firme pe un domeniu de activitate, nevoile sunt diferite, fiecare având o amprentă unică, iar acestea trebuie să se muleze perfect pentru a avea rezultate concrete. Optimizarea trebuie să fie atât personalizată, cât și prietenoasă, pentru a asigura performanță și o etică corectă a business-ului. 

Un alt beneficiu ar fi cel al profesionalismului, și anume, faptul că un specialist în domeniu, cu o experiență vastă, o să reușească să rezolve toate problemele, atât cele care vă sunt încă necunoscute cât și cele pe care le considerați ca fiind fără rezolvare. 

Asta ne duce la cel de-al treilea beneficiu și anume, prin rezolvarea tuturor problemelor o să reușești să scapi fără incidente neplăcute când vine vorba de un control din partea instituțiilor statului.

 Ce servicii ar trebui să cauți?       

o N11JqMRybln8dzOP0uIlJ0vrTO2d OBquP 6iYZHsnXW ObnvyeW5M k8PnUhoGokjX5FdFwfkvzBfjpknEupARKPamyjr9fdAZxIdc4C54UNPJXxMQG3LxC RHDJEhA3yjm6B5OE9yfPNkQ

Știu că uneori pare complicat să găsești un specialist în domeniu, mai ales că nu ști ce servicii, mai exact, să cauți. Lasă-mă să te ajut cu câteva idei de servicii de contabilitate pentru tine și firma ta. Acestea ar fi:

  • evidența contabilă financiară și de gestiune;
  • întocmirea situațiilor financiare și raportările contabile;
  • verificarea și revizuirea evidenței contabile;

La ce ajută toate acestea? În primul și în primul rând, prin înregistrarea ordonată a activităților companiei, veii vedea mult mai clar evoluția acesteia , iar patrimoniul companiei va fi gestionat mult mai eficient. 

Deciziile de ordin economic vor fi luate cu mult mai multă ușurință în urma analizării situațiilor financiare întocmite, iar prin verificarea și revizuirea evidenței contabile, toate tranzacțiile încheiate de către compania ta vor fi înregistrate corect. 

Cum ne asigurăm că toate aceste servicii sunt de calitate? 

Premisele care stau la baza profesionalismului sunt anii de studiu și experiența în domeniu. Stabilitatea și securitatea în exercitarea profesiei se dobândesc în ani de experiență financiară și contabilă.

Sunt aici pentru tine!

Pe lângă rolul de a ține evidența fiscală, contabilul este aici pentru a te ajuta să înțelegi stadiul companiei tale, iar printr-un plan bine optimizat, potrivit pentru tine, să asigure îmbunătățirea business-ului respective.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, cu o experiență de peste 9 ani în domeniu, misiunea mea este de a face lucrurile ce țin de business-ul tău mai sigure și mai predictibile. Dacă ești în căutarea unor servicii de contabilitate de calitate, aștept cu drag să mă contactezi. Mai mult, îți stau la dispoziție pentru orice curiozitate sau întrebare!

Distribuie pe: